Drift og Operational Excellence

Vi har passion for at etablere, strukturere og gentænke forretningen

Vi hjælper virksomheder med at etablere, strukturere eller gentænke og reorganisere den operationelle del af forretningen. Det handler om struktur og personale. Vi har igennem de sidste 30 år arbejdet med en række virksomheder i Dansk Byg, Industri og Produktion, med fokus på effektivitet, økonomi og trivsel.

Vi elsker faget, vi elsker mennesker og vi elsker udfordringer. Operationel Excellence er vores passion.

Derfor er vi stærkt drevet af nye udfordringer og at udfordre grænserne for, hvad der er muligt. Vi stræber altid efter at overgå forventningerne og levere topresultater.

Hvordan vi hjælper:

Hos Reconstruct er Bruno specialist i Operationel Excellence, med fokus på rekonstruktion og optimering. At gennemgå lister, timesedler og beregne effektivitet, dækning, kalkulationsgrundlag og operationel strategi.

Bruno Brems | Interim COO

Jeg er specialiseret i Operationel Excellence, med fokus på rekonstruktion og optimering. Om I er en organisation bestående af blandede specialister, kulturer, sprog og individualister, eller om I allerede er en strømlinet organisation med skarpt fokus og stramme leveringer, kan jeg hjælpe jer med at nå længere!

Det kan være en konsolidering af kalkulationsgrundlaget, en cost/benefit gennemgang af ressourcer (mennesker og værktøjer), optimering og ensretning underleverandører og samarbejdspartnere, eller f.eks. en opstramning i forhold til medarbejderomsætningen.

En af mine nøglestyrker er strategi og dokumentation. Jeg tager mig tid til at forstå jeres virksomhed, leverancer, målgrupper, medarbejdere og konkurrenter for at udvikle en unik operationel strategi, der afklarer og skaber resultater. Jeg tror på, at hver virksomhed er unik og kræver sin egen tilgang.

Mit fokus er at levere kvalitetsarbejde, der hjælper jer med at opnå langsigtet succes og profitabilitet.

Jeg bidrager med kreativ problemløsning, kritisk tænkning og detaljeorientering. Er du klar til at udvikle din forretning  til det næste niveau, så kontakt mig i dag. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Kompetencer:

Med Bruno som COO får du en stærk personlighed & følgende faglige kompetencesæt:

Strategisk tænkning

At kunne analysere markedsudvikling og trends, identificere optimeringspunkter og nye leverancemuligheder – forretningsudvikling. At drive vækst!

Analytisk

Jeg har teknisk indsigt og erfaring med analyse og effektiv ledelse af leverance- aktiviteter og planer. Det inkluderer ekspertise inden for diverse produktionssystemer, ERP-systemer, BI, og meget mere. Jeg måler og analyserer effektiviteten af tiltagene, monitorerer data og træffer datadrevne beslutninger for at optimere yderligere initiativer.

Innovation

At kunne tænke kreativt og identificere nye muligheder for vækst og øget struktur og profitabilitet, samt udvikle innovative initiativer, der differentierer virksomheden og leverancen, og skiller jer ud fra konkurrenterne.

Eksekvering

Jeg er ikke kun en strategisk tænker – jeg kommunikerer og eksekverer. En succesfuld strategi kun er god, hvis den bliver udført effektivt.  Derfor sikrer jeg, at mine idéer bliver kommunikeret og implementeret effektivt. Jeg holder fokus på det endelige resultat, og jeg er ikke bange for at tage fat og udføre det arbejde, der er nødvendigt for at nå i mål.

Er du klar?

Hvis du søger et hold, der kan udvikle en vindende strategi og eksekvere den, så behøver du ikke at lede længere. Vi er klar til at tage fat og komme i gang!