Marketing Strategi

Vi har passion for at bygge stærke og funktionelle digitale oplevelser

Mangler I en Strategic Marketing Manager med en passion for at bygge stærke og funktionelle digitale oplevelser? Vi hjælper virksomheder med at nå deres mål gennem effektiv strategi og kreativ eksekvering. Med +30 års erfaring inden for markedsføring og projektledelse, har vi haft fornøjelsen af at arbejde med en bred vifte af virksomheder og brancher, og hele tiden udvikle os selv og virksomhederne i processen.

Vi hjælper med at bygge, vækste og skalere virksomheder – Marketing er ikke kun en karriere; det er vores passion!

Derfor er vi altid klar til at tage imod nye udfordringer og udfordre grænserne for, hvad der er muligt. Vi stræber altid efter at overgå forventningerne og levere topresultater.

Hvordan vi hjælper:

Hos Reconstruct er Maria specialiseret i online marketing, branding, social media marketing, content marketing og influencer marketing. At udvikle en omfattende marketingplan fra bunden og se den tage form er uden sammenligning.

Maria V. Thomsen | Strategic Marketing Manager

Uanset om I er en etableret virksomhed der trænger til ny inspiration og nye veje for at bevare eller indtage nye markedsandele, eller som søger at øge og styrke jeres online tilstedeværelse, eller en startup, der ønsker at etablere jeres brand. Jeg hjælper jer med at analysere og forbedre jeres marketingsaktiviteter, eller designe en helt ny tilgang til jeres aktiviteter!

En af mine nøglestyrker er min strategiske tilgang. Jeg tager mig tid til at forstå jeres virksomhed, målgrupper og konkurrenter for at udvikle en unik marketingsplan, der skaber resultater. Jeg tror på, at hver virksomhed er unik og kræver sin egen tilgang til marketing. Mit fokus er at levere kvalitetsarbejde, der matcher jeres forventninger og hjælper jer med at opnå langsigtet succes.

Jeg bidrager med kreativ problemløsning, kritisk tænkning og detaljeorientering.

Kort sagt, er jeg passioneret omkring marketing og udfordringerne ved at være en strategisk marketing manager. Hvis du er klar til at udvikle dit brand og tage jeres marketing til det næste niveau, så kontakt mig i dag. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Kompetencer:

Med Maria som Strategic Marketing Manager får du en stærk personlighed & følgende faglige kompetencesæt:

Strategisk tænkning

At kunne analysere markedsudvikling og trends, identificere målgrupper og udvikle strategiske marketingsplaner, der stemmer overens med virksomhedens forretningsmål. At drive vækst!

Innovation

At kunne tænke kreativt og identificere nye muligheder for vækst og øget eksponering, samt udvikle innovative marketingsinitiativer, der differentierer virksomheden og skiller jer ud fra konkurrenterne.

Analytisk

Jeg har teknisk indsigt og erfaring med analyse og effektiv ledelse af marketingsaktiviteter. Det inkluderer ekspertise inden for analytics, datahåndtering, automatisering og advertising. Jeg måler og analyserer effektiviteten af marketingkampagner, monitorerer data og træffer datadrevne beslutninger for at optimere de fremtidige initiativer.

Eksekvering

Jeg er ikke kun en strategisk tænker – jeg er en “doer”. En succesfuld strategi er kun god, hvis den bliver udført effektivt. Derfor sikrer jeg, at mine idéer bliver implementeret effektivt. Uanset om jeg udvikler en marketingkampagne, lancerer et produkt eller styrer et projekt, holder jeg fokus på det endelige resultat. Jeg er ikke bange for at tage fat og udføre det arbejde, der er nødvendigt for at nå vores mål.

Brandingekspertise

At opnå en dyb forståelse af virksomheden og være i stand til at udvikle brandbeskeder og positionering, der ræsonnerer med målgrupper og differentiere virksomheden fra dens konkurrenter.

Digital Marketing

Jeg har stor erfaring med en bred pallette af digitale marketingkanaler såsom sociale medier, content-marketing, e-mail marketing, SEO, influencer-marketing og opbygningen af websites og webshops for at øge brandkendskab, generere leads og kundeengagement, og øge omsætningen.

Projektledelse

Jeg styrer flere marketingprojekter, planlægger budgetter og udfører og evaluerer initiativer. Det kræver stærke kommunikationsevner at samarbejde med forskellige interessenter såsom ledere, investorer og kunder, og for at sikre overensstemmelse med virksomhedens mål. Effektiv projektledelse kombineret med stærk kommunikation muliggør succesrige marketingsinitiativer og differentiering fra konkurrenter.

Er du klar?

Hvis du søger et hold, der kan udvikle en vindende strategi og eksekvere den, så behøver du ikke at lede længere. Vi er klar til at tage fat og komme i gang!